Spišská Belá

place.svg Prešovský kraj

Mesto Spišská Belá sa do iniciatívy GivingTuesday zapája už po druhýkrát. Tentoraz sme sa rozhodli zapojiť ako veľká mestská iniciatíva zložená z viacerých menších darovacích aktivít.

Zamestnanci mesta Spišská Belá vyzbierajú stravné lístky, nakúpia za nich trvanlivé potraviny, prípadne iné vitamínové doplnky a obdarujú ľudí v núdzi.

Základná škola M. R. Štefánika so svojimi žiakmi vyzbiera trvanlivé potraviny a hračky, ktoré taktiež daruje rodinám s deťmi, ktoré to potrebujú.

Základná škola J. M. Petzvala so svojimi žiakmi bude pracovať na dobrých skutkoch pre žiakov (pozitívne odkazy, povzbudenia a ďalšie), dobrých skutkoch pre životné prostredie (upratovanie a zber odpadov), dobrých skutkoch pre komunitu (zber plastových vrchnákov, trvanlivých potravín) a aktivitu ukončia rozhlasovou reláciou s názvom Daruj úsmev.

Materské centrum Hernička zorganizuje zbierku pre mamičky a detičky do 3 rokov (oblečenie, vitamíny, potraviny...). Pripravia aktivitu Deti s Ježiškom píšu seniorom a Vianočné okienko s vianočným prianím pre seniorov, prípadne pre iných občanov mesta.

Občianske združenie Expression o.z. s dobrovoľníkmi Face Clubu sa poďakuje vybraným skupinám ľudí v meste za ich prácu počas pandémie.

Získať link na zdieľanie Link skopírovný!

Novinky

Nezmeškajte už žiadne tipy a triky a dostávajte novinky zo sveta darovania!
Newsletter posielame raz, maximálne dvakrát mesačne.

Prihlásiť sa
close.svg