Miestny úrad Bratislava - Ružinov

place.svg Bratislavský kraj

Do #GivingTuesday sa zapája aj Miestny úrad Bratislava – Ružinov

Každý deň riešime problémy, s ktorými sa na úrad a našich zamestnancov obracajú obyvatelia Ružinova. Mnohí pritom upozorňujú aj na otázku bezdomovectva. Vážime si preto služby všetkých zariadení vrátane nocľahárne sv. Vincenta de Paul na Ivánskej ceste v Bratislave, ktorá počas zimy poskytuje nocľah vyše 200 ľuďom bez strechy nad hlavou. Okrem toho však poskytuje aj stravu, hygienu, sociálne poradenstvo aj šatstvo. Zabezpečiť všetky tieto služby je však mimoriadne časovo aj finančne náročné.

Na Miestnom úrade v Ružinove preto v rámci podujatia #GivingTuesday radi v tento deň skupinovo pomôžeme. Preto organizujeme 30. 11. 2021 zbierku, do ktorej sa môžu zapojiť všetci zamestnanci a priniesť deky a teplé oblečenie, ktoré odovzdáme práve nocľahárni sv. Vincenta de Paul. Tá zároveň vyzýva aj ostatných ľudí, ktorí majú možnosť, aby prispeli a priniesli veci priamo k nim na vyššie spomínanú adresu.

Aj takou - pre mnohých ľudí – maličkosťou radi vytvoríme kúsok „teplého domova“ pre ľudí, ktorí ten svoj skutočný domov nemajú.

Získať link na zdieľanie Link skopírovný!

Novinky

Nezmeškajte už žiadne tipy a triky a dostávajte novinky zo sveta darovania!
Newsletter posielame raz, maximálne dvakrát mesačne.

Prihlásiť sa
close.svg